Den Haag; homeopathische drogisterij

Wat is homeopathie?

Als er klachten of ziekten ontstaan is dat een teken dat het natuurlijk evenwicht in het lichaam verstoord is geraakt. Om het probleem op te lossen moeten de oorzaken van de verstoring worden gevonden. Dit is wat een homeopathisch arts doet.

Informatie over onze alternatieve geneesmiddelen

Homeopathische geneeskunde

Om een patiënt te helpen kijkt een homeopaat naar de hele mens en de samenhang tussen fysieke en psychische klachten. Als hij een diagnose heeft gesteld zoekt hij uit meer dan duizend homeopathische geneesmiddelen het middel dat precies bij uw klachten past. Met dit middel kan het natuurlijk evenwicht worden hersteld.

Homeopathie is geschikt voor iedereen: ongeacht leeftijd of ziektebeeld. Als genezing niet meer mogelijk is biedt homeopathie vaak verlichting. De homeopathische middelen kunnen over het algemeen naast uw reguliere medicatie worden gebruikt. De diagnose van de homeopaat is een aanvulling op eventuele diagnoses van medisch specialisten. Indien nodig vindt er overleg plaats.

Wij adviseren u graag over onze homeopathische middelen en maken, indien u wilt, een afspraak voor u met een aan ons verbonden klassiek homeopaat.

De producten die wij verkopen zijn o.a: Heel Boiron, Unda, VSM, Vogel, Bonusan.

natuurgeneesmiddelen Den Haag

Natuurlijke geneeswijze

Homeopathische geneesmiddelen worden bereid met natuurlijke producten als planten en mineralen.

Deze producten worden in stappen steeds meer verdund en geschud. Door dit zogenaamde ‘potentiëren’ ontstaat er energie die de geneeskracht versterkt en wordt de schadelijke werking weggenomen.

Een homeopathisch geneesmiddel stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Door ziektes zelf te overwinnen bouwt uw lichaam een grotere weerstand op.

Bij het gebruik van homeopathische geneesmiddelen is er geen kans op bijwerkingen, omdat er na het potentiëren geen molecuul van het oorspronkelijke product meer in zit, en de werking via een vorm van energie loopt.

Wat is fytotherapie?

Fytotherapie

In tegenstelling tot homeopathische geneesmiddelen worden fytotherapeutische middelen niet gepotentieerd en in niet of nauwelijks verdunde vorm toegediend. Door dit anders verlopende proces valt fytotherapie niet onder homeopathie.

De moleculen van fytotherapeutische middelen gaan verbindingen aan met de moleculen in het lichaam, net zoals bij gewone, chemische geneesmiddelen. Het verschil met reguliere medicatie is echter dat bij fytotherapie, net als bij homeopathie, uit wordt gegaan van de theorie van Hahnemann. Die stelt dat het gelijksoortige het gelijksoortige geneest.

fytotherapie; fytotherapeutische geneesmiddelen

Wij adviseren u graag over verantwoord gebruik van fytotherapeutische middelen en raden u aan deze altijd in overleg te gebruiken.

De merken die wij verkopen zijn o.a: Cruydthof, DNH, Researsch, Zonnegoud, Bonusan, Nutra, Medix, Bach Flower remedies van Bach, Salus, Rio, Vita Kruid, Pilege, Weleda, Vogel, VSM, Buurmans, Solary, Solgar, Lambetrs, Heel, Bioron, Aryurveda Health, Aryuveda, Holisan, Fytostar, Ayurveda Biologica, Steigerwald, Natura Sanat, Solaray Irwin Naturals, Mannatech, Kiemplant, Go, Pfuger, Sambocul, Hylak, Best Choice, Nagel, Argandia, Vita producten Syntheses, Lichtwesen, Hilda Clark, Vitals, Rejuvenal, Toco tholin.