Drogisterij Homeopathie Benoordenhout

Het team van de homeopathische apotheek in Den Haag

Gezondheidsadvies geven aan jong en oud. Wij, eigenaar Rob ter Haar en het team van Drogisterij Homeopathie Benoordenhout, hebben van deze passie ons beroep gemaakt. Een persoonlijke en vriendelijk service is ons visitekaartje. En niet zonder succes: we hebben een grote groep vaste klanten die, voor onze producten en alternatieve geneesmiddelen, van heinde en verre naar Den Haag komen.

Homeopathische geneeskunde

Verstandig en gezond leven. Dat is de filosofie van onze homeopathische drogisterij. Wij helpen mensen om op deze wijze te leven.

Gezond leven
Als u klachten heeft pakken wij het probleem bij de oorzaak aan. Omdat elke situatie uniek is, is een grondige diagnose nodig. 

Graag ontmoeten wij u dan ook persoonlijk. Met dertig jaar opgedane kennis en ervaring in het vak, weten wij raad met elke kwaal.

Verstandig leven
Wij propageren het werken met producten op natuurlijke basis. Zulke producten passen bij de natuurlijke samenstelling van het menselijk lichaam. Een verstandige keuze.

Drogisterij Homeopathie Benoordenhout; Den Haag

Samenwerkingen

Wij werken samen met een in fytotherapie gespecialiseerd arts, die tevens orthomoleculair specialist en klassiek homeopaat is. Voor een consult maakt u eenvoudig een afspraak in de winkel.

Daarnaast verwijzen wij regelmatig klanten door naar moderne en goed opgeleide artsen, therapeuten en diëtistes.